Hva skjer nå?

NETTBASERT TRAFIKALT GRUNNKURS

Statens vegvesen har åpnet opp for at vi i "koronaperioden" får avholde nettbaserte trafikale grunnkurs. Bevis for trafikalt grunnkurs blir gyldig frem til 31. oktober. Førstehjelpskurs og mørkekjøringskurs må tas i etterkant for å få utvidet grunnkursbeviset.

 

VI AVVENTER BESKJED FRA MYNDIGHETENE I FORHOLD TIL OPPSTART AV TRAFIKKOPPLÆRINGEN

Mange av dere er nå utålmodige etter å begynne, eller fortsette opplæringen her ved skolen. Det kan vi love dere, at det er vi også. Vi tar kontakt med dere så snart vi får klarsignal til oppstart igjen, og vi gleder oss helt vilt!

Vi har allerede startet opp med noe MC-opplæring, og vi håper på å være igang med all annen opplæring også snart.

Det jobbes pr nå med en bransjestandard for smittevern opp mot helsedirektoratet, folkehelseinstituttet, samferdselsdepartementet og vegdirektoratet. Den må være på plass før vi får starte opp.

Vi kommer til å oppdatere dere så snart vi har fått ny informasjon.

I mellomtiden; nyt solskinnet, ta vare på hverandre og hold avstand!

 

NÅ KAN DU BESTILLE TIME FOR TEORIPRØVE

I disse tider, får vi dessverre ikke gjennomført trafikkopplæring som normalt. Du kan likevel ta teoriprøven. Vanligvis er det "drop in-teori", nå er det slik at du må bestille time for teoriprøven. Det er kun de som har bestilt time som slipper inn på trafikkstasjonen. Timer blir lagt ut fortløpende. Finner du ikke ledige timer er det fordi det ikke er lagt ut timer enda, eller at alle timene er bestilt. Bestill her!  

Det er ikke mulig å bestille time til tilrettelagt teoriprøve.

 

STATENS VEGVESEN HAR KANSELLERT ALLE OPPKJØRINGER UT MAI MÅNED

Alle oppkjøringer er avlyst ut mai, og det er ikke mulig å bestille oppkjøringer enda. Vi har hørt at de elevene som har fått kansellert prøvene sine, vil bli prioritert når det åpnes opp igjen for bestillinger.