Om oss

Uavhengighet, frihet og kjøreglede. Tre av de viktigste fordelene med å ta lappen. Med ett ligger veien åpen foran deg til å dra hvor du vil, når du vil med hvem du vil. Det stilles imidlertid høye krav for å oppnå disse fordelene. Grunnleggende opplæring, selvinnsikt og sunne holdninger i trafikken er hva du som fremtidig sjåfør behøver for å ta førerkortet, og som vi i Centrum Trafikkskole kan lære deg.


Centrum Trafikkskole er Bergens største kjøreskole med 30 års erfaring. Hos oss får du personlig oppfølging og god opplæring fra første time, av erfarne og engasjerte lærere. Vi har fokus på individuell og trygg opplæring for den enkelte elev. Det er ikke tilfeldig at vi har en svært lav strykprosent, både på bil og MC.

Det å ta førerkort kan for mange være en kronglete og dyr prosess. Dette vet vi i Centrum Trafikkskole, og derfor har vi som mål å gjøre det enkelt og å levere kvalitet fra første kjøretime. 

Vi kan tilby hver enkelt elev:

  •          Individuell og trygg opplæring
  •          Kostnadseffektiv opplæring
  •          Kvalitetsbevisste kjørelærere
  •          Lang erfaring som betyr at vi vet hva den enkelte elev trenger.
  •          Elevens valgfrihet
  •          Effektive kjøretimer


Centrum Trafikkskole disponerer tre lokaler; hovedkontoret i sentrum med adresse Vestre Strømkai 9, et avdelingskontor i Laguneparken, rett over Lefdal og et avdelingskontor i Åsane, like ved Horisont kjøpesenter. Her holder vi trafikale grunnkurs og teorikurs, og du kan også starte kjøretimene herfra.